Στην «Κιβωτό του Κόσμου» τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, 45 μέλη του ΚΑΠΗ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» μαζί με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Κολιαβασίλη Δημήτρη και την Κοινωνική Λειτουργό των Κ.Α.Π.Η., κ. Νανσυ Μακρή επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημέρας της «Κιβωτού του Κόσμου», στον Κολωνό.

Έπειτα από συνεννόηση με την υπεύθυνη της δομής προσφέρθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τις ανάγκες του Κέντρου Ημέρας.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους (τραπεζαρία και αίθουσες διδασκαλίες) και προβολή ενός συγκινητικού βίντεο με το έργο που γίνεται στην Αθήνα, στη Χίο και στη Πωγωνιανή Ιωαννίνων.

Πραγματικά γέμισε η ψυχή όλων με όμορφα συναισθήματα! Γιατί όπως έλεγε ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: «όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια σου, όταν δίνεις γεμίζει η καρδία». Ευχαριστούμε το Πατέρα Αντώνιο για όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην κοινωνία τον άνθρωπο, το παιδί, για την μεγάλη αυτή αγκαλιά που έχει ανοίξει για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει για την Κιβωτό του Κόσμου!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Be the first to comment on "Στην «Κιβωτό του Κόσμου» τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*