Καταδικάστηκε ο παιδεραστής που δρούσε στην Κερατέα

Καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή ύψους 200.000 ευρώ ο 40χρονος ”παιδεραστής με το βανάκι” Φίλιππος Λεβέντος ο οποίος «ψάρευε» από τις γειτονιές της Κερατέας μικρά παιδιά και αφού τους πρόσφερε γλυκά και φαγητό, τα οδηγούσε σε σπίτι στην περιοχή της Διψέλιζας το οποίο το είχε μετατρέψει σε κολαστήριο μικρών παιδιών.

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι ομόφωνη και αφορά στο βιασμό μιας 14χρόνης και ενός 15χρόνου αλλά και την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρόνου. Φαίνεται πως ένορκοι και δικαστές δεν έκαναν δεκτή το σκέλος της πρότασης του εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να μετατραπεί το αδίκημα του βιασμού του 15χρονου στην πράξη της παρά φύσει ασέλγειας.

Παράλληλα, ο 40χρονος, που είχε συλληφθεί επαυτοφώρω όταν επιχειρούσε να βάλει στο ειδικά διαμορφωμένος βαν του ένα από τα αγόρια, κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της προσέλκυσης ανηλίκου μέσω Διαδικτύου και για προμήθεια και κατοχή πορνογραφικού υλικού.

Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου δεν ζήτησε την αναγνώριση ελαφρυντικών αλλά την επιβολή από το Δικαστήριο των κατώτατων ποινών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανώτατο όριο εκτιτέας ποινής κάθειρξης είναι τα 25 χρόνια.

Στην απολογία του ο 40χρόνος υποστήριξε πως υποστήριξε ότι ουδέποτε βίασε καθώς τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί του με τη θέληση τους.

πηγή  forkeratea.com

Be the first to comment on "Καταδικάστηκε ο παιδεραστής που δρούσε στην Κερατέα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*