Κάλεσμα συλλόγου εργαζομένων δήμου Μαρκοπούλου στην απεργία 4/2/16

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

1)Το ΔΣ του Συλλόγου μας καλεί όλα τα μέλη — εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά, ενωτικά και δυναμικά στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχουν προγραμματίσει όλα τα Συνδικάτα για την ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στο ασφαλιστικό Νομοσχέδιο «λαιμητόμο» της Κοινωνικής Ασφάλισης που προωθεί η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιήσουν στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016 προσυγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη) και από εκεί θα κάνουν πορεία προς την Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου θα γίνει η συγκέντρωση όλων των εργαζομένων του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, στις 11.00 το πρωί.
Επίσης χαιρετίζουμε την απόφαση(2/02/2016) της Εκτελεστικής επιτροπής του Δήμου μας για συμπαράταξη στον κοινό αγώνα με κλείσιμο και μη λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου.
Η 24ωρη Πανελλαδική απεργία αποτελεί την αρχή των κινητοποιήσεων κατά της ασφαλιστικής «απορρύθμισης» που θέλει να επιβάλει η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. και η οποία έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τη νέα κατακρεούργηση των συντάξεων, ιδιαίτερα όσων θα συνταξιοδοτηθούν από 1ης Ιανουαρίου 2016 και την αλλαγή του ασφαλιστικού συστήματος από Κοινωνικό αναδιανεμητικό σε ανταποδοτικό με βασική-ανταποδοτική σύνταξη φιλοδώρημα.
Δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. ενώνοντας τις φωνές μας μαζί με αυτές των άλλων θιγόμενων κοινωνικών ομάδων. Η επιτυχία της Πανελλαδικής Απεργίας της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016 είναι η αρχή των αγώνων για την ανατροπή των σχεδίων συγκυβέρνησης και δανειστών να ισοπεδώσουν την Κοινωνική Ασφάλιση.

2)Επίσης υπενθυμίζουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι η προθεσμία για τη μοναδική ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου μας σε ΑΡΑΧΩΒΑ-ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ-ΠΗΓΕΣ ΚΡΥΑΣ,η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/02/2016, λήγει την Τετάρτη 10/02/2016 με παράλληλη δήλωση συμμετοχών στον ταμία του Συλλόγου μας κ.Κατσιμίγγο Χρήστο(τηλ.2299020134).Θέσεις περιορισμένες. Καλή συμμετοχή με πολλές…πολλές εκπλήξεις..!!!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΛΙΑΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ                                          ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Be the first to comment on "Κάλεσμα συλλόγου εργαζομένων δήμου Μαρκοπούλου στην απεργία 4/2/16"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*