Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Αρχίζει η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Με ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα αναμένεται η διοργάνωση του Κυπέλλου στην Υπερπήδηση Εμποδίων, που περιλαμβάνει τρεις αγώνες και θα ολοκληρωθεί μετά το Πάσχα και πριν από το φετινό Πρωτάθλημα.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί αυτό το τριήμερο 24-26 Μαρτίου στο ιπποδρόμιο με άμμο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας, ο δεύτερος επίσης στο ΟΚΙΜ το τριήμερο 7-9 Απριλίου και ο τελευταίος αγώνας, που θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και το Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας το τριήμερο 21 – 23 Απριλίου.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου 1 θα αρχίσει στις 9.00 και τις τρεις ημέρες και θα περιλαμβάνει αγωνίσματα ελεύθερης συμμετοχής ύψους 1.00μ. και άνω, αλλά και τις κατηγορίες που θα αναδείξουν τους φετινούς Κυπελλούχους, δηλαδή την Κατηγορία των Νέων Ίππων, των Παίδων, των Εφήβων, των Νέων Ιππέων, των Αμαζόνων και των Ενηλίκων. Οι Κυπελλούχοι στις κατηγορίες θα αναδειχθούν με βαθμολογία που θα λάβουν στους τρεις αγώνες κυπέλλου.

Εκτός από το Κύπελλο 1, το διήμερο 25-26 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 4ος εξ’ αναβολής Διασυλλογικός Αγώνας Βορείου Ελλάδας στην υπερπήδηση εμποδίων στον Ιππικό Όμιλο Θέρμης και την Κυριακή, 26/3 ο 4ος Διασυλλογικός Αγώνας Ιππικής Αντοχής στον Ιππικό Όμιλο Πιερίας.

Από το Γραφείο Τύπου
Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Be the first to comment on "Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας: Αρχίζει η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*