Ημέρα Πρόληψης Σακχάρου και Χοληστερόλης, στον Δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου και την «Med Trust AE», διοργανώνουν και σας προσκαλούν στην Ημέρα Πρόληψης Σακχάρου και Χοληστερόλης, την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019, το χρονικό διάστημα 9.00 π.μ. με 2.00 μ.μ., στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου (Κ.Υ.).

Εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, θα πραγματοποιήσει ΔΩΡΕΑΝ μετρήσεις Σακχάρου και Χοληστερόλης, με παράλληλη ενημέρωση του κοινού, στην κινητή μονάδα της Med Trust, που θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Κ.Υ., ανοιχτή σε όλους τους δημότες!

Η παραπάνω δράση, αποτελεί μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Μαρκοπούλου, με διπλό στόχο, τόσο την ανάδειξη της ιατρικής πρόληψης και ενημέρωσης, ως ένα από τα πλέον άμεσα, απλά και – επιστημονικά αποδεδειγμένα – αποτελεσματικά «όπλα» μας, για μια καλή υγεία, όσο και της παροχής δωρεάν εξέτασης σε όλους τους δημότες, με «επί τόπου» ενημέρωση για τα αποτελέσματα της.

Ο Δήμος Μαρκοπούλου ευχαριστεί τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μαρκοπούλου, Γιατρό – ειδικό Παθολόγο, κ. Σπυρίδωνα Σερλεμέ, για τη φιλοξενία της δράσης και την Med Trust, για την παροχή του προσωπικού και της κινητής μονάδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑ

Be the first to comment on "Ημέρα Πρόληψης Σακχάρου και Χοληστερόλης, στον Δήμο Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*