«Η Ζωγραφιά του Θεού» στο Θέατρο Σάρας

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν, στην Θεατρική Παράσταση «Η Ζωγραφιά του Θεού», την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 9 μ.μ., στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Το βραβευμένο έργο «Η ζωγραφιά του Θεού» του Ιάκωβου Μυλωνά, είναι μια συγκινητική κωμωδία, που δείχνει τις αλλαγές που μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια η έλευση ενός παιδιού με ιδιαίτερα χαρίσματα και τις υπέροχες στιγμές που μπορούμε να ζήσουμε μαζί του, αν βάλουμε πάνω απ’ όλα την αγάπη!

Ένα έργο που μιλάει για ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες, που η ιδιοφυία του άλλαξε τον κόσμο. Ένα έργο –διεισδυτική ματιά στον κόσμο των ΑΜΕΑ και τον περίγυρό τους – που συνδυάζει την κωμωδία, τη συγκίνηση, τον προβληματισμό και την τελική κάθαρση. Μια ποιοτική παράσταση εμπλουτισμένη με μπαλετικά χορευτικά από τη Λίμνη των Κύκνων. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες!

Όπως λέει η πρωταγωνίστρια μας μέσα στο έργο «Όταν γεννήθηκα… νόμιζα ότι ο κόσμος δεν έχει αέρα… ακόμα το νομίζω αυτό». Ας φροντίσουμε όλοι μαζί αυτά τα παιδιά, για να έχει η ζωή τους αέρα, όπως έχει για όλα τα πλάσματα του Θεού.

Η θεατρική παράσταση βραβεύτηκε και τελείται υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων!

Κείμενο, σκηνοθεσία: Ιάκωβος Μυλωνάς

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριάνθη Παραμύθη

Σκηνικά, κουστούμια, Φωτισμοί: Ομάδα ΙΑΜΥ

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μαρία Τσολάνα

Φωτογραφίες, Βίντεο: Απόστολος Γιαννόπουλος

Επιμέλεια: Ναλίνη Μαρία Σπαθαράκη

Πρωταγωνιστούν: Ιάκωβος Μυλωνάς, Μαρία Χριστίνα Τζαβάρα, Στεφανία Γκουρνέλου, Εύη Καραδήμα, Κωνσταντίνα Μπάδρα.

Απευθύνουμε κάλεσμα Προσφοράς Τροφίμων και Φαρμάκων, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "«Η Ζωγραφιά του Θεού» στο Θέατρο Σάρας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*