Η Μαρκό επιβλήθηκε 3-0 του Πρωτέα

Η Μαρκό ήταν νικήτρια στο κυριακάτικο (21/8) φιλικό παιχνίδι με τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου. Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου έδειξε καλά στοιχεία και κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση με σκορ 3-0.

Καλό πρόσωπο παρουσίασε κατά διαστήματα και ο Πρωτέας του Γιάννη Σιδερη, αλλά λύγισε στην επανάληψη, όπου δέχτηκε και τα τρία γκολ. Βέβαια το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει και για τις δύο πλευρές, καθώς τα συγκεκριμένα φιλικά ματς είναι περισσότερο για δοκιμές, προκειμένου οι προπονητές να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και ενω βρισκόμαστε βέβαια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Το 1-0 σημείωσε για την Μαρκό ο Πετράι, που εκμεταλλεύθηκε λάθος του Θάνου. Το 2-0 ο Μερκούρης με εντυπωσιακό σλάλομ, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Δημογιάννης με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ.

***Διαιτητής του αγώνα ο Μπερέτας.

ΜΑΡΚΟ (Παπαιωάννου): Κακαγιάς, Σκόρδας, Ζαφειρόπουλος, Τσεβερίκοφ, Πλίτσης, Ρεντζής, Μιναί, Δημογιάννης, Βασιλός, Σατσελάρι, Σιδέρης.
Στο δεύτερο μέρος οι Καρλαογλάνης, Καλαβρός, Κοντογιάννης, Πριονίδης, Κορώνης, Ούτσικας, Δημητρίου, Μερκούρης, Πετράι, Λέμε.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Χίκα, Κατσούλας, Φειζάι, Μακρυπίδης, Κουλούρης, Αλεξίου, Αναγνώστου, Θάνος, Δέδες, Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Διακορώνας.

πηγή pamebala.gr

Be the first to comment on "Η Μαρκό επιβλήθηκε 3-0 του Πρωτέα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*