Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Μαρκοπούλου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18.00 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Έπειτα από τον περσινό περιορισμό των εορταστικών δράσεων λόγω πανδημίας, ο Δήμος Μαρκοπούλου παραμένοντας αισιόδοξος, προχώρησε στην προετοιμασία της διοργάνωσης των φετινών εκδηλώσεων, με κύριο στόχο τη στήριξη της επανεκκίνησης της καθημερινής ζωής και της αναπτέρωσης του ηθικού των πολιτών, ιδιαίτερα κατά τις συναισθηματικά φορτισμένες μέρες των εορτών.

Ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Κωνσταντίνος Δ. Αλλαγιάννης θα δώσει το έναυσμα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, με τη συνοδεία της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, κηρύττοντας την επίσημη έναρξη των πλούσιων εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου.

Ζωγραφιές από τα μεγαλύτερα παιδιά των τμημάτων Ζωγραφικής του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. “ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ” θα «μεταμορφωθούν» σε χειροποίητα στολίδια, που θα παραμείνουν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πλατείας σε όλη τη διάρκεια των εορτών.

Πολλές ακόμα εκπλήξεις και διασκέδαση για όλα τα παιδιά!

Η χρήση προστατευτικής μάσκας στο χώρο της εκδήλωσης είναι υποχρεωτική, με τήρηση αποστάσεων ενάμισι (1,5) μέτρου.

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*