Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων «FOOD EXPO Digital 2021»

O Δήμος Μαρκοπούλου πρόκειται να συμμετέχει για έκτη (6η) χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FoodExpo Greece», που θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά από 14 έως 18 Ιουνίου 2021.

Oι δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν, λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας, κατέστησαν αδύνατη την πραγματοποίηση της φυσικής έκθεσης. Παρ’ όλα αυτά, η Digital FOOD EXPO θα πραγματοποιηθεί κανονικά από 14 έως 18 Ιουνίου 2021, μέσω custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας προσφέροντας τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες για κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί.

Η FOOD EXPO Digital, θα φέρει σε διαδραστική και ουσιαστική επαφή τους εκθέτες της με περισσότερους από 30.000 σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές οι οποίοι θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης και θα πραγματοποιήσουν για πέντε ημέρες b2b meetings με τους εκθέτες μέσω video call ή online chat.

Στο ψηφιακό «περίπτερο» του Δήμου Μαρκοπούλου θα συμμετέχουν Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών του Δήμου μας, προβάλλοντας τα εκλεκτής ποιότητας προϊόντα της τοπικής παραγωγής. Για δήλωση συμμετοχής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών & Πρόεδρο Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Δημήτριο Κολιαβασίλη στο τηλ.: 22990-20131 μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "Πρόσκληση Συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων «FOOD EXPO Digital 2021»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*