Η Φιλαρμονική Μαρκοπούλου συμμετέχει στο Ετήσιο Εκπαιδευτικό – Ερευνητικό Πρόγραμμα «Σύγχρονη Μουσική Δημιουργία»

Συμμετοχή της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, μαζί με τη Φιλαρμονική του ΝΠΔΔ Σφηττός του Δήμου Κρωπίας, στο ετήσιο εκπαιδευτικό – ερευνητικό πρόγραμμα του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας: «Σύγχρονη Μουσική Δημιουργία».

Το 12μηνο ταξίδι των μικρών μουσικών, θα ολοκληρωθεί με την δημιουργία μικρής ορχήστρας πνευστών οργάνων, η οποία θα εκτελέσει πρωτότυπα έργα σύγχρονων Ελλήνων Συνθετών, τα οποία θα παρουσιαστούν σε ειδική Εκδήλωση.

Οι συμμετέχοντες, δεν θα έχουν μόνο την ευκαιρία να μαθητεύσουν και να γνωρίσουν το υψηλό επίπεδο του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας, αλλά θα αποκτήσουν δωρεάν ένα μουσικό όργανο, για να συνεχίσουν με αυτό την σπουδή τους, στον κόσμο της μουσικής.

Η τελετή έναρξης του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Αθηνών “Άρης Γαρουφαλής”, αυτό το Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 στις 11 το πρωί (Διεύθυνση: Ρηγίλλης και Βασιλ. Γεωργίου Β΄17-19, Στάση Μετρό «Ευαγγελισμός»).

Στην Διεύθυνση των μουσικών έργων που θα εκτελέσουν οι μαθητές της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, βρίσκεται ο Αρχιμουσικός, κος Γάσπαρης Μαμμάς.

Be the first to comment on "Η Φιλαρμονική Μαρκοπούλου συμμετέχει στο Ετήσιο Εκπαιδευτικό – Ερευνητικό Πρόγραμμα «Σύγχρονη Μουσική Δημιουργία»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*