Φεστιβάλ “Νεοπαλλήνεια 2016”

Στις 8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 8.00 μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2016”.

Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.

Τα “ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ”, που διοργανώνονται για 37η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή και ταυτόχρονα δημιουργική διέξοδο.

Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου) θα έχει άρωμα παλιού ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ. Θα ταξιδέψουμε στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου και θα αφεθούμε για κάποιες ώρες στη μαγεία του ασπρόμαυρου και στην αθωότητα εκείνης της εποχής παρακολουθώντας τις αγαπημένες σε όλους μας ταινίες “Δεσποινίς Διευθυντής” και “Μια Τρελή, Τρελή Οικογένεια”.
Οι ταινίες είναι μια ευγενική προσφορά της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜΣ.

Η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ, ενώ νωρίτερα θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση των παιδιών από την εκπληκτική ομάδα του PLAYGROUP HELLAS.

Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει λαϊκό και νησιώτικο γλέντι με τη ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ με το δεξιοτέχνη στο βιολί ΝΙΚΟ ΕΥΒΟΙΩΤΗ και την ορχήστρα τους, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από επίλεκτο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο με ποτά (μπύρες-αναψυκτικά-νερό) και σουβλάκια-λουκάνικα για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Ραντεβού και φέτος στην πλατεία!
Για 37η χρονιά και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη!

neopalinia

Επικοινωνία:
neopallineia@gmail.com
www.neapallini.gr
facebook tags: Νεοπαλλήνεια ή neopallineia (group, fan page)
twitter @ Neopallineia
#np16 #neop2016
Πληροφορίες για το φεστιβάλ / Rsvp to the event:
http://goo.gl/xqMCCN
Πληροφορίες για τις μετακινήσεις:
http://goo.gl/ee1Po6
Χάρτης σε google maps:
https://goo.gl/Ohf4S0
Στην περίπτωση που ξεχάσαμε κάτι να διευκρινίσουμε ή θέλετε κάτι να μας ρωτήσετε:
6938.88.42.15 (wind – free2go)
Φιλικά
Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος
«ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ»

Be the first to comment on "Φεστιβάλ “Νεοπαλλήνεια 2016”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*