Ευχαριστήρια ανακοίνωση Αντιδημάρχου Παιδείας προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας

Λίγα 24ωρα μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον νέο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιάννη Αϊδινιώτη, για την συμβολή του στο να ξεκινήσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί το έργο τους σε καθαρό περιβάλλον, εντός και εκτός του σχολείου τους!

Δυστυχώς, η κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας στον Δήμο μας δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τις σχολικές μονάδες, με την παρουσία μίνι-χωματερών ακόμη και δίπλα στις εισόδους σχολείων σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη. Ο νέος Αντιδήμαρχος, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα των μικρών συμπολιτών μας, ανταποκρίθηκε άμεσα και με απόλυτη προτεραιότητα στα αιτήματα των σχολείων και το πρώτο κουδούνι βρήκε πεντακάθαρες σχολικές μονάδες, τόσο εντός των κτηρίων όσο και στους χώρους γύρω από αυτά.

Με αφορμή λοιπόν την άψογη συνεργασία μας πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εκφράζω τη ευγνωμοσύνη μου προς τον Αντιδήμαρχο αλλά και τους υπαλλήλους της Καθαριότητας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να ανταποκριθούν μέσα σε λίγες ημέρες, σε αιτήματα μηνών!

Είμαι σίγουρη πως με την ίδια θέρμη θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, προς όφελος των μαθητών μας.

Με την ελπίδα να αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια από κάθε οικογένεια και Δημότη και να γίνει το ζήτημα των απορριμμάτων Συλλογική υπόθεση στην συνείδηση και την καθημερινότητα όλων μας.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού,
Αθλητισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας,
ΜΕΝΗ ΒΑΜΠΟΡΑΚΗ

Be the first to comment on "Ευχαριστήρια ανακοίνωση Αντιδημάρχου Παιδείας προς τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*