Ανοιχτό Καλλιτεχνικό Εργαστήριο για Παιδιά στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», προσκαλούν όλους τους μικρούς φίλους στο Ανοιχτό Καλλιτεχνικό Εργαστήριο: «Φτιάχνουμε μάσκες και στολές τις φιγούρες του Πάμπλο Πικάσσο».

Τα παιδιά θα φτιάξουν χειροτεχνίες και μάσκες, βασισμένες στις αγαπημένες φιγούρες που ζωγράφιζε στους πίνακές του ο Πάμπλο Πικάσσο, όπως ο Mινώταυρος ή ταύρος, που συμβόλιζε τον ίδιο του τον εαυτό και το συναίσθημά του, αλλά και οι αγαπημένες του μούσες, Όλγα και Μαρί Τερέζ.

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 11.00 π.μ. στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό Μαρκοπούλου (Γεωργίου Μεθενίτη 10, Μαρκόπουλο Μεσογαίας – χάρτης: Παλαιός Σταθμός Τρένου).

H διάρκεια του εργαστηρίου είναι δύο (2) ώρες και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη παρουσία σας στο χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 22990 22815.

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί με την εικαστικό Δωροθέα Κόλια, στο πλαίσιο της συνεργασία της με τα Καλλιτεχνικά Τμήματα του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ».

Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ»

Be the first to comment on "Ανοιχτό Καλλιτεχνικό Εργαστήριο για Παιδιά στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*