Επίθεση σε περιπολικό του Α.Τ. Μαρκοπούλου από αντιεξουσιαστές

Επίθεση σε βάρος περιπολικού του Α.Τ. Μαρκόπουλου από αντιεξουσιαστές σημειώθηκε χθες επί της οδού Μαυροματαίων, πίσω από την ΑΣΟΕΕ.

Η ομάδα των περίπου 20 αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στο περιπολικό και άρχισαν να χτυπούν με μανία τις πόρτες και τα παράθυρα με αποτέλεσμα να διαβιβάσουν στο κέντρο οι αστυνομικοί ότι δέχονται επίθεση και να εγκαταλείψουν το όχημα.

Στο πίσω κάθισμα ήταν δεσμευμένος ένας Μπαγκλαντεσιανός κρατούμενος για παραεμπόριο που οι αστυνομικοί μετέφεραν στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν ακινητοποιήθηκαν στο μποτιλιάρισμα και τους επιτέθηκαν από την ΑΣΟΕΕ οι αντιεξουσιαστές.

Οι ταραξίες αφού διέλυσαν το περιπολικό,έβγαλαν τον κρατούμενο, όμως εκείνη την ώρα έφτασε στο σημείο μία Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και μία Ομάδα ΟΠΚΕ που συνεπλάκησαν με τους αντιεξουσιαστές και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν εκ νέου τον αλλοδαπό κρατούμενο. Οι ταραξίες τράπηκαν σε φυγή και ορισμένοι εξ αυτών βρήκαν καταφύγιο εντός της ΑΣΟΕΕ.

“Η ανομία δεν είναι δικαίωμα κανενός”

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ, μέσω δήλωσης του αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτή Λαρίσης, κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου.

«Το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Μαυροματαίων πίσω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (πρώην ΑΣΟΕΕ), επιβεβαιώνει την κατάσταση ανομίας και πλήρους ασυδοσίας που επικρατεί στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο να μην μπορεί να πραγματοποιηθεί ούτε μια απλή μεταγωγή συλληφθέντος, για παραεμπόριο, με προορισμό τα δικαστήρια. Δηλαδή, η νόμιμη αντιμετώπιση κάθε παραβάτη του νόμου.
Συμμορίες δρουν ανεξέλεγκτα στο κέντρο της Αθήνας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή, όχι μόνο των αστυνομικών, αλλά και των απλών πολιτών που τυχαίνει να βρίσκονται στο πέρασμά τους.

Με τίτλο “αντιεξουσιαστές” εξακολουθούν να αποτελούν “προστατευόμενο είδος” για τους σημερινούς κυβερνώντες. Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί, επιτέλους, ότι η ανομία δεν είναι δικαίωμα κανενός».

ΠΗΓΗ news247.gr

Be the first to comment on "Επίθεση σε περιπολικό του Α.Τ. Μαρκοπούλου από αντιεξουσιαστές"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*