Επικίνδυνα Καιρικά φαινόμενα στον δήμο Μαρκοπούλου – Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι σύμφωνα με το Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, η εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων και ισχυρών καταιγίδων σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη είναι πιθανότατη, για την σημερινή και την αυριανή ημέρα ( Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Νοεμβρίου)!

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες και μέτρα (καθαρισμός ρεμάτων κ.λ.π.) προκειμένου να συμβάλει άμεσα, στην πρόληψη τυχόν προβλημάτων.

Προς επίρρωση δε, αυτού, σας γνωρίζουμε ότι, μετά από ενημέρωση που είχαμε, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, σχετικά με την χθεσινή νύχτα, που η κακοκαιρία ήταν εντονότατη και σε πλήρη εξέλιξη, πληροφορηθήκαμε με χαρά, ότι δεν δέχθηκε ούτε ένα ( 1 ) αίτημα για απάντληση υδάτων, από σπίτι ή κατάστημα, δείγμα ότι τα μέτρα πρόληψης που εφαρμόσαμε, λειτούργησαν άψογα!

Για την δική σας ασφάλεια, παρακαλούμε όπως περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες, λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως μετακίνηση των οχημάτων σας σε ασφαλή σημεία και μην διέρχεστε από προβληματικά σημεία, που παρατηρείται πολύ μεγάλη συγκέντρωση νερού από βροχοπτώσεις.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να καλέσετε όλο το επόμενο 48ωρο, στα εξής κινητά τηλέφωνα:

6944515035 (Στέλιος Σιδέρης, Επικεφαλής Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαρκοπούλου)
6987521333 (Χρήστος Δρίτσας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.)

6944574523 (Γιάννης Πολίτης, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και της Κ.Δ.Ε.Μ.)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "Επικίνδυνα Καιρικά φαινόμενα στον δήμο Μαρκοπούλου – Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*