Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου

Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Περιβάλλοντος Γιάννη Αϊδινιώτη και την αρωγή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.), στον προαύλιο χώρο του 1ου Λυκείου Μαρκοπούλου.

Η συμβολική αυτή εκδήλωση είχε ως στόχο τόσο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για το δικαίωμα όλων στον αθλητισμό, όσο και για την προβολή του αιτήματος της ένταξης της πυγμαχίας με αμαξίδια, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες! Άλλωστε στην κατεύθυνση αυτή, η Ε.Ο.Π. θα εντάξει το άθλημα στους κόλπους της και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης του σε όλη την Ελλάδα.

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αϊδινιώτης που συμμετείχε ο ίδιος «αγωνιστικά» στην επίδειξη, είναι προπονητής πυγμαχίας Α΄ κατηγορίας, με δίπλωμα προπονητή ΑΙΒΑ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και έχει υπηρετήσει το άθλημα της πυγμαχίας ως αθλητής, τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας και επικεφαλής προπονητής πυγμαχίας στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ Α.Ο. Έχει τιμηθεί πολλές φορές για την προσφορά του στον αθλητισμό, με ειδική μνεία στη «δημιουργία της γυναικείας πυγμαχίας», το οποίο ήταν προσωπικό του επίτευγμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Be the first to comment on "Επίδειξη πυγμαχίας με αμαξίδιο πραγματοποιήθηκε στο 1ο Λύκειο Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*