Με επιτυχία η εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία του Πρόεδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας κ. Ingmar De Vos πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στον ιστορικό χώρο του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και εκπρόσωπος της Ιππασίας στην ΕΟΕ κ. Ισίδωρος Κούβελος, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιππασίας και μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς κ. Armagan Ozgorkey, η πρώην υπουργός κα Φάνη Πάλη – Πετραλιά, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Μαρκοπούλου κα Μαρία Κιμπιζή, ο Διευθυντής του ΑΣΑΕΔ Αντιπλοίαρχος κ. Σπύρος Ανδριόπουλος κ.α.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας τίμησε τον πρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την προσφορά του στο άθλημα της Ιππασίας, ενώ και εκείνος τίμησε την Ελληνική Ομοσπονδία.

Η ΕΟΙ τίμησε και τον Δήμο Μαρκοπούλου για την συνεργασία και την υποστήριξη του δίκαιου αιτήματος του αθλήματος για ιππική χρήση του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας Μαρκοπούλου, καθώς και τους χορηγούς του αθλήματος.

Όπως κάθε χρονιά, η Ομοσπονδία βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε, σε Ευρωπαϊκά και Βαλκανικά Πρωταθλήματα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς και τους Πρωταθλητές και τους Πολύνικες Ομίλους σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί στη χώρα μας.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο Party της Ιππασίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Be the first to comment on "Με επιτυχία η εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*