Εγκαίνια Έκθεσης «Μέλλον + Παράδοση» στο Μαρκόπουλο

Το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Ιουνίου 2019, η Έκθεση «Μέλλον + Παράδοση», άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μαρκοπούλου.

Πλήθος φιλότεχνων, έσπευσε να απολαύσει τα Έργα Φωτογραφίας, Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Γλυπτικής, Κεραμικής, καθώς και Έργα Παιδικής Δημιουργίας, που με μεράκι φιλοτέχνησαν ανεξάρτητοι Εικαστικοί και Καλλιτέχνες, από το Σύλλογο Εικαστικών Μεσογαίας.

Μεταξύ των Έργων που εκτίθενται και τα οποία συνδέονται με τον μίτο του τοπικού Πολιτισμού που ενώνει το παρελθόν με το μέλλον, ο επισκέπτης της Έκθεσης, έχει την χαρά να θαυμάσει έργα από τη μόνιμη συλλογή του Δήμου Μαρκοπούλου, των Δημιουργών: Αγγελική Τσεβά, Δημήτρης Κατσούδας και Νικόλας Ιαβάτσω, Κυριάκος Κρόκος και Χρήστος Ρεμπούσκος, αλλά ακόμη, ως φόρος τιμής, εκτίθενται έργα τόσο του αείμνηστου Χ. Ρεμπούσκου, από τη συλλογή του Δήμου όσο και του Ι. Πρόφη, επικεντρωμένα στην τοπική ηθογραφία.

Την Έκθεση συμπληρώνουν επίσης, Φωτογραφικά Έργα, από το τμήμα Φωτογραφικού Αρχείου του Μουσείου Μπενάκη, αλλά και οι Καλλιτεχνίες των Παιδικών Τμημάτων Ζωγραφικής του προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους 2018-2019».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "Εγκαίνια Έκθεσης «Μέλλον + Παράδοση» στο Μαρκόπουλο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*