Δυο παίκτριες του ΑΟΜ στην Εθνική Παγκορασίδων

ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΑΚΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ!

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι, καθώς ανακοινώθηκε σήμερα η 12άδα της Εθνικής Παγκορασίδων με τη συμμετοχή δύο νεαρών αθλητριών του ΑΟ Μαρκοπούλου!

Η τελική αποστολή της εθνικής μας ομάδας Παγκορασίδων για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες ημέρες στη Σερβία (25-29/7/2018), περιλαμβάνει την Κατερίνα Αλλαγιάννη και τη Νίκη Κωτσαρά που προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα του ΑΟ Μαρκοπούλου, ενώ στη τελική 18άδα είχε διακριθεί και τρίτη αθλήτρια του Συλλόγου μας, Βάλλια Ευαγγελίου, που δυστυχώς αναγκάστηκε να επιστρέψει λόγω ασθένειας!

Η συμμετοχή τριών αθλητριών του ΑΟ Μαρκοπούλου στην φετινή Εθνική Παγκορασίδων αποτελεί το αποτέλεσμα της σκληρής και υπεύθυνης δουλειάς που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια και βέβαια δικαιώνει την παρουσία και την δουλειά των προπονητών των αναπτυξιακών τμημάτων του Συλλόγου μας!

Τα εύσημα λοιπόν αυτής της επιτυχίας και κάθε επιτυχίας ανήκουν στους προπονητές και προπονήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων του ΑΟΜ Τάσος Λιάσκος, Χρύσα Νάκη, Δημήτρης Παπασιδέρης, Κατερίνα Ανδρέου, Kontos Thanasis, Μαρία Χέλιου και Γιώργο Μπούρα (φυσιοθεραπευτής) αλλά και στους γονείς των νεαρών αθλητριών και αθλητών που εμπιστεύονται εδώ και τρεις δεκαετίες τον ΑΟ Μαρκοπούλου!

Να σημειωθεί, πως με τους προπονητές και προπονήτριες, τον φυσιοθεραπευτή και νέο γυμναστή (Αθανάσιος Τσούκος) που θα έχει καθημερινή επιτήρηση των ομάδων υποδομής, ο ΑΟ Μαρκοπούλου συνεχίζει να “επενδύει” στα αναπτυξιακά τμήματα του Συλλόγου, χτίζοντας τη γερή βάση που θα στηρίξει το μέλλον του!

Ένα μέλλον, που περιλαμβάνει όχι απλά τη εξέλιξη καλών αθλητριών και αθλητών, αλλά Νέων που μέσω του Αθλητισμού και της μετάδοσης υψηλών Αξιών και Ιδανικών πραγματοποιούν την προσωπική τους Ανέλιξη και Ολοκλήρωση σαν προσωπικότητες!

Τα καλύτερα έρχονται…

Ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση στη Βάλλια και καλή τύχη και υγεία στην Κατερίνα, τη Νίκη και σε όλα τα κορίτσια της Εθνικής μας ομάδας!

ΑΟ Μαρκοπούλου

Η 12άδα της Εθνικής Παγκορασίδων για το Βαλκανικό πρωτάθλημα (πρόγραμμα)

Την Δευτέρα στις 18.00 το απόγευμα θα αναχωρήσει οδικώς από την Πρέβεζα η Εθνική Παγκορασίδων με προορισμό το Σόμπορ της Σερβίας, ενόψει της συμμετοχής της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (25-29/7).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα υπό τις οδηγίες του Κώστα Γκούντα και των συνεργατών του Βασίλη Παπαδημητρίου, Χριστίνας Πεταλά ξεκίνησαν την προετοιμασία στις 8 Ιουλίου στην Πρέβεζα, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να καταλήγει στην δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στη Σερβία.

Αναλυτικά:

Πασαδόροι: Μαρία-Ζωή Βαϊοπούλου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Ευαγγελία Τάνη (ΟΠΑΘ Περσέας).

Ακραίες: Γεωργία-Λούλα Αγγελοπούλου (Ολυμπιάδα Πατρών), Ιωάννα Σπανάκη (ΑΠΣ Αλίμου), Ελευθερία Γαργάλα (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός).

Κεντρικές: Αγγελική Συριστατίδη (ΑΟ Θρακομακεδόνων), Σπυριδούλα-Ελένη Κομίνη (Φοίβος Μελισσίων), Κατερίνα Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκόπουλου), Δέσποινα Μαρκούλη (ΓΣ Τυρνάβου).

Διαγώνιες: Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκόπουλου), Μάρθα Ανθούλη (ΟΠΑΘ Περσέας).

Λίμπερο: Κατερίνα-Σταυρούλα Καμπούρη (ΣΑ Πειραματικού).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Σόμπορ θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, την Βουλγαρία, τη Σερβία, τη Ρουμανία και την Τουρκία με την πρώτη του ομίλου να προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πρεμιέρα θα κάνει την Τετάρτη 25 Ιουλίου με την οικοδέσποινα Σερβία στις 21.00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 25 Ιουλίου

16.30: Βουλγαρία – Μαυροβούνιο
18.45: Τουρκία – Ρουμανία
21.00: Ελλάδα – Σερβία

Πέμπτη 26 Ιουλίου

16.30: Ρουμανία – Μαυροβούνιο
18.45: Τουρκία – Ελλάδα
21.00: Σερβία – Βουλγαρία

Παρασκευή 27 Ιουλίου

16.30: Ελλάδα – Ρουμανία
18.45: Βουλγαρία – Τουρκία
21.00: Μαυροβούνιο – Σερβία

Σάββατο 28 Ιουλίου

16.30: Ελλάδα – Βουλγαρία
18.45: Τουρκία – Μαυροβούνιο
21.00: Ρουμανία – Σερβία

Κυριακή 29 Ιουλίου

16.30: Μαυροβούνιο – Ελλάδα
18.45: Βουλγαρία – Ρουμανία
21.00: Σερβία – Τουρκία

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. Παντελής Βλάχος και το προπονητικό επιτελείο συμπληρώνει ο φυσιοθεραπευτής Θανάσης Φονταράς.

volleyball.gr

Be the first to comment on "Δυο παίκτριες του ΑΟΜ στην Εθνική Παγκορασίδων"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*