Δράση ενημέρωσης και εγγραφής εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών

H Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μαρκοπούλου σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», σας προσκαλούν να συμμετέχετε στη δράση ενημέρωσης και εγγραφής εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και ώρες 10.00 – 14.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινωνικής Υπηρεσίας (Παπαδημητρίου 33 – 4ος όροφος, Μαρκόπουλο).

Η δράση περιλαμβάνει ενημερωτική ομιλία και προβολή βίντεο με την ομιλία της πρώτης Ελληνίδας δότριας, κας Νικολέττας Ευρυπίδου.
Επιπλέον, για όσους το επιθυμούν και πληρούν τα κριτήρια, δίνεται η δυνατότητα εγγραφής εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών με τη λήψη στοματικού επιχρίσματος από το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Πρόκειται για ζωτικής σημασίας εγχείρημα, καθώς ο καθένας από εμάς, μπορεί να είναι ο μοναδικός/ή που έχει την ευκαιρία να σώσει έναν άνθρωπο που πάσχει από λευχαιμία ή άλλο σοβαρό αιματολογικό νόσημα.

Για το λόγο αυτό, σας καλούμε όλες και όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια! Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών, ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ! ΔΩΣΕ ΖΩΗ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "Δράση ενημέρωσης και εγγραφής εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*