Διεξαγωγή ΔΩΡΕΑΝ κλινικών μαστολογικών εξετάσεων στον Δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016, θα διεξαχθούν ΔΩΡΕΑΝ κλινικές μαστολογικές εξετάσεις, από κλιμάκιο της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρείας – Ίασης – Στήριξης (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), με επικεφαλής τον χειρουργό μαστού και Πρόεδρο της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.», κο Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη, στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου.

Η «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» είναι μία φιλανθρωπική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με κοινωνικό και επιστημονικό έργο, με όραμα την ίαση & στήριξη γυναικών με νόσους μαστού.

Οι δωρεάν κλινικές μαστολογικές εξετάσεις, απευθύνονται στις οικονομικά αδύναμες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου μας. Προϋπόθεση για τις ενδιαφερόμενες, είναι να έχουν μαζί τους όλες τις τελευταίες εξετάσεις τους, γι’ αυτό και θα δοθεί προτεραιότητα στις γυναίκες που υπεβλήθησαν ήδη σε μαστογραφική εξέταση, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2015, από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ιατρών της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.», παρακαλούμε τις ενδιαφερόμενες να δηλώσουν συμμετοχή, καλώντας στο τηλ: 22990- 71706, μέχρι και την M. Τετάρτη, 27/4/2016.

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμάς, η συνέχιση της συνεργασίας του Δήμου μας με την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία – Ίαση – Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.), για την πραγματοποίηση δωρεάν κλινικών εξετάσεων, καθώς ανάλογη δράση, είχε πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία και τον Ιανουάριο του 2014.

Πιστοί στην δέσμευσή μας για ανάληψη πρωτοβουλιών που σχετίζονται με το πολυτιμότερο αγαθό της Υγείας, στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, που από την πρώτη στιγμή εφαρμόζει η Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε δυναμικά!

dorean eksetaseis markopouloΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "Διεξαγωγή ΔΩΡΕΑΝ κλινικών μαστολογικών εξετάσεων στον Δήμο Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*