ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ

Λόγω του καύσωνα, ο Δήμος Μαρκοπούλου θέτει σε ετοιμότητα κλιματιζόμενες αίθουσες σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, προκειμένου να φιλοξενήσουν από αύριο Τετάρτη 12 Ιουλίου και για όλη τη διάρκεια του φαινομένου, όσους συμπολίτες μας χρειάζονται δροσερό περιβάλλον.

Μαρκόπουλο: Κ.Α.Π.Η. Μαρκοπούλου, διεύθυνση: Κ. Γκλιάτη & Παπαβασιλείου – Μαρκόπουλο.
Πόρτο Ράφτη: Πολιτική Προστασία Δήμου Μαρκοπούλου, διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου και Παρνασσίδος, Πόρτο Ράφτη.

Η φιλοξενία στους παραπάνω χώρους, θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ ύστερα από την απαραίτητη τηλεφωνική συνεννόηση με την υπάλληλο Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι κα Δήμητρα Κολιοπούλου: 6936 900 530 για το χώρο στο Μαρκόπουλο ή τον υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαρκοπούλου Χρήστο Χουχουλή, στο τηλ. 6973 383 542, για το χώρο στο Πόρτο Ράφτη.

Καλούμε όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες προστασίας από τον καύσωνα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης συστήνουμε στους κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους, αγρότες που εδρεύουν στην περιοχή του Δήμου μας, για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας τους, καθώς και προστασίας των καλλιεργειών και των αγροτοκτηνοτροφικών και μελισσοκομικών εγκαταστάσεων και μονάδων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*