Διακρίθηκαν οι αθλητές του ΑΟ Μαρκοπούλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju-jitsu

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 15ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju-jitsu 2016 όλων των κατηγοριών στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ. Στις 30 και 31 Iανουαρίου πραγματοποιήθηκε το Α μέρος αγώνων για τις ηλικιακές κατηγορίες -18, -21 και +21, ενώ στις 13 και 14 Φεβρουαρίου το Β μέρος αγώνων για τις ηλικιακές κατηγορίες – 12 και – 15 ετών.

Στο πρωτάθλημα αυτό έλαβαν μέρος και οι αθλητές μας από το τμήμα αυτοάμυνας και Ju jitsu του ΑΟΜ.

Η αθλήτρια Αθηνά Μάλλη κατέκτησε τη 1η θέση στo fighting system στην ηλικιακή κατηγορία της (-18 ετών) όπως επίσης και την 3η θέση στο duo system (με παρτενέρ την Χριστίνα Αντωνιάδη). Με αυτές τις επιτυχίες καλείται η πρωταθλήτριά μας να συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα Ju Jitsu στο μεν Duo System στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ju Jitsu που θα πραγματοποιηθεί τέλη Σεπτεμβρίου στην Κύπρο, και στο δε fighting system στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων κάτω των 18 ετών που θα πραγματοποιηθεί στην Γερμανία στα μέσα Οκτωβρίου 2016.

Αξιοσημείωτη συμμετοχή είχαν και οι αθλητές μας  Αλέξανδρος Κυρίδης, Γιάννης Ντάκουλας, Ολγα Δανίλη, Ισμήνη Γιώτη, Ανέστης Σειρήνογλου και Νικόλαος Σειρήνογλου, Βαγγέλης Μπαλιούσης και Γιάννης Κολιαβασίλης οι οποίοι πλασσαρίστηκαν στις θέσεις 4 ως 8 στις ηλικιακές κατηγορίες και κατηγορίες κιλών τους.

Ο προπονητής του τμήματος και Ομοσπονδιακός Προπονητής Γιώργος Ζαντιώτης μαζί με τους παραπάνω αθλητές πραγματοποιούν τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των προπονήσεων της επόμενης περιόδου προκειμένου οι πρωταθλητές μας να σταθούν επάξια μέσα στις εθνικές ομάδες κατακτώντας ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, στους γονείς, και τον προπονητή για την μεγάλη επιτυχία.

athina mali Ju-jitsu markopoulo1 markopoulo zanioths

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TOY TMHMATOΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ JU JITSU  ΤΟΥ ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "Διακρίθηκαν οι αθλητές του ΑΟ Μαρκοπούλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju-jitsu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*