Διακρίθηκαν οι αθλητές του ΑΟ Μαρκοπούλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju-jitsu

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju-jitsu 2017 όλων των κατηγοριώνστο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΣΤΙΣ 21 και 22 για τους αθλητές άνω των 15 ετών και 28 και 29 Ιανουαρίου για τους αθλητές κάτω των 15 ετών.

Στο πρωτάθλημα αυτό έλαβαν μέρος αθλητές από το τμήμα αυτοάμυνας και Ju jitsu του ΑΟΜ, όπου συνεργάζεται με τον πρωταθλητή σύλλογο Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟ.

Οι αθλητές μας Αθηνά Μάλλη κατέκτησε τη 1η θέση στην κατηγορία της (Duo Show -18 ) και ο Γιάννης Κολιαβασίλης την 2η θέση στην κατηγορία του (-12 ετων), στο fighting system. Οι δύο αυτοί αθλητές κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας για το 2017 με την εθνική εφήβων η Α.Μάλλη στο Παγκόσμιο -18 ετών στις 17,18,19 Μαρτίου στην Αθήνα, και ο Γ.Κολιαβασίλης στο Βαλκανικό -12 έτων τέλη Σεπτεμβρίου στο Μαυροβούνιο.

Επίσης την αγωνιστική ομάδα πλαισίωσαν με εξαιρετικές επιδόσεις και πλασσαρίσματα στις θέσεις 4 ως 8 οι αθλητές Αλέξανδρος Κυρίδης, Νίκος και Ανέστης Σειρήνογλου, Ευάγγελος Μπαλιούσης, Δανίλης Σταμάτης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, στον σύλλογο και τους γονείς για την μεγάλη υποστήριξη και στον προπονητή Γιώργο Ζαντιώτη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Be the first to comment on "Διακρίθηκαν οι αθλητές του ΑΟ Μαρκοπούλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ju-jitsu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*