Δελτίο τύπου Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη

Με την επιστροφή της αγωνιστικής αποστολής από την REGATTA της Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκε αθλητικά και οργανωτικά με τον καλύτερο τρόπο η αγωνιστική χρονιά 2018-2019 για τον ΙΟΠΟΡ και τους αθλητές του. Για το έτος αυτό σχεδιάστηκαν και λειτούργησαν σχολές, ακαδημίες, προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα optimist, ομάδα laser, όπως και 49er, 4.70 καθώς και τμήματα sup και wind surf.

Στο αγωνιστικό μέρος οι αθλητές του ΙΟΠΟΡ διακρίθηκαν και σε περιφερειακό και σε πανελλήνιο επίπεδο. Με αθλητική επάρκεια, με ήθος, με ευπρέπεια, αντιπροσώπευσαν όπου έπλευσαν την νέα γενιά της περιοχής αποσπώντας μόνο θετικές εντυπώσεις, κύπελλα και συγχαρητήρια! Πέραν όμως των προφανών, ο ΙΟΠΟΡ κατάφερε με όλα τα πολυπληθή του τμήματα να προσανατολίσει την νέα γενιά του τόπου στον αθλητισμό. Να διοχετεύσει την αστείρευτη ενέργειά της σε θετικές δραστηριότητες προόδου, άμιλας, ευγένειας, αγώνα. Αυτό έγινε με την τεράστια, εθελοντική και άοκνη προσπάθεια όλων. Διοικητικού Συμβουλίου, μελών, αθλητών και οικογενειών αυτών. Η ελαχιστότατη “στήριξη” που είχε ο ΙΟΠΟΡ σε δημοτικές επιχορηγήσεις ήταν -κατά τα γραφόμενα του τοπικού τύπου- προκλητικά χαμηλή. Ο τόσο απαιτητικός οικονομικά θαλάσσιος αθλητισμός και πρωταθλητισμός, σε υποδομές, υλικά, εξοπλισμό, αποστολές αθλητών και μεταφορές υλικών επρέπε σχεδόν ολοκληρωτικά να στηριχτεί από τον όμιλο και τις οικογένειες των αθλητών. Όλοι έπρεπε να ανακαλύψουν στην κυριολεξία πόρους, σε αυτές τις τόσο δύσκολες περιόδους για την κάθε οικογένεια, για να στηριχθεί ως κόρη οφθαλμού αυτή η τόσο πολύτιμη αθλητική και παιδαγωγική δραστηριότητα. Το αποτέλεσμα φυσικά πανηγυρικά διακαιώνει όλους όσους βοήθησαν.

Τα τμήματα του ΙΟΠΟΡ κάθε μέρα σχεδόν που περνάει μεγαλώνουν και όλο και περισσότερα παιδιά αγκαλιάζονται από τα παλαιότερα στο μεγάλο τους ξεκίνημα. Τα αγωνιστικά τμήματα βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη και για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά γεμάτοι αισιοδοξία περιμένουμε να καμαρώσουμε τους αθλητές μας σε υπέροχους αγώνες.

Δικαιωμένοι από την φετινή πορεία του ομίλου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανήκουν ή στηρίζουν την οικογένεια του ΙΟΠΟΡ και ενισχύουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια ενώ ένα τεράστιο μπράβο αξίζει σε κάθε αθλητή μας χωριστά!

Δελτίο τύπου ΙΟΠΟΡ

Be the first to comment on "Δελτίο τύπου Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*