Αποτελέσματα Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού «ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ»

O Δήμος Μαρκοπούλου και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους», βρίσκονται στην χαρούμενη θέση να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα του Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού Ζωγραφικής, που πραγματοποιήθηκε κατά το μήνα Δεκέμβριο και απευθυνόταν σε παιδιά 4 έως εφήβους 14 έτων.

Όλοι οι μικροί και μεγαλύτεροι δημιουργοί και «καλλιτέχνες», που φιλοτέχνησαν την πιο όμορφη ευχή τους σε μορφή χριστουγεννιάτικης κάρτας – χειροτεχνίας, άγγιξαν την καρδιά και τη σκέψη μας!

Η 5μελής επιτροπή του Διαγωνισμού, όπου συμμετείχαν εικαστικοί, εκπαιδευτικοί καθώς και στελέχη του Δήμου, επέλεξε τα επικρατέστερα έργα.

Η κάρτα – ευχή που έκλεψε τις εντυπώσεις για την πλούσια εικονογράφησή της και την όμορφη απόδοση της φαντασίας της σε ζωγραφιά, είναι της Βασιλικής Πρίφτη, η οποία θα λάβει ως συμβολικό δώρο, μια κάρτα ελευθέρας εισόδου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Οι έξι (6) δημιουργοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις είναι οι: Ραφαήλ Τζιακομίνη, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, Ιωάννης Σαραβάνος, Αφροδίτη και Δέσποινα Καραθανάση, Κωνσταντίνα Χατζή και η ομαδική κάρτα ευχή του 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκοπούλου.​

Στις είκοσι (20) πιο αγαπημένες κάρτες – ευχές, διακρίθηκαν οι ακόλουθες ατομικές συμμετοχές: Έλλη Δωροθέα Οικονομοπούλου, Παναγιώτης Λιτσικάκης, Ειρήνη Μαρία Πελεκάνου, Αχιλλέας Σοφιαδίτης, Ζωή Ταλιουράκη, Θεόφιλος Τσαπραλής, Αργυρώ Θεοδωροπούλου, Άρτεμις Περρή, Βανέσα Κασσελούρη, Βασιλική Γκλιάτη, Δέσποινα Μιχαλοπούλου, Δημήτρης Μπρίκης, Ιωάννα Κουτσίκου, Κατερίνα Σαραβάνου, Στράτος Κατσαρός, Ελίνα Κεραμάρη, Ανώνυμος καλλιτέχνης.

Στις ομαδικές συμμετοχές, διακρίθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρτο Ράφτη με δυο συμμετοχές, με μια ομαδική των κοριτσιών του Τμήματος Ε2 και μια ατομική και το 3ο Νηπιαγωγείο Πόρτο Ράφτη, με μια ομαδική συμμετοχή.

Όσοι συμμετέχοντες διακρίθηκαν στις έξι (6) ή στις είκοσι (20) πιο αγαπημένες κάρτες – ευχές, μπορείτε να καλείτε από το νέο έτος, τις καθημερινές και ώρες 9.00 – 15.00 στο τηλ. 22990 20150, για να ενημερωθείτε πως θα λάβετε συμβολικά δωράκια και άλλες εκπλήξεις!

Για μια ακόμη χρονιά, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) Χρήστο Μπισιώτη, για τη συμμετοχή και συμβολή του στη βράβευση της νικήτριας του διαγωνισμού.

Κλείνοντας αυτή τη Χρονιά και έχοντας λάβει όλες αυτές τις θαυμάσιες Ευχές από τα παιδιά, σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Be the first to comment on "Αποτελέσματα Χριστουγεννιάτικου Διαγωνισμού «ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*