Αποκριάτικη γιορτή στο Δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) σας προσκαλούν την Κυριακή, 1η Μαρτίου 2020, στις 4.30 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, σε μια μεγάλη Αποκριάτικη Γιορτή!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και «φορέστε» την καλύτερη διάθεση και στολή σας, για το πιο ξέφρενο πάρτι της πόλης, όπου μικρούς και μεγάλους, θα τους υποδεχτούν μασκότ και ξυλοπόδαροι, θα χορέψουν όλοι γύρω από το Γαϊτανάκι, θα απολαύσουν μοναδικά Magic και bubble Show και θα γευτούν pop corn και μαλλί της γριάς.

Ακόμη και αν δεν έχετε στολή, στο χώρο της εκδήλωσης, θα λειτουργεί αποκριάτικο δημιουργικό εργαστήριο για όλους, με face painting και μπαλονοκατασκευές, για μια μοναδική μεταμόρφωση!

Η μεγάλη «ατραξιόν» της ημέρας, θα αποτελέσει δικαιωματικά η καθιερωμένη πλέον Αποκριάτικη Παρέλαση 2020, με τη συμμετοχή σχολείων και φορέων του Δήμου μας, υπό τους δυνατούς αποκριάτικους μουσικούς ρυθμούς.

Το καλύτερο πλήρωμα θα επιλεγεί, με κριτήριο τη θεματολογία του, από τριμελή επιτροπή και κάθε μέλος του επικρατέστερου πληρώματος, θα λάβει ως έπαθλο, δώρο – έκπληξη!

Η εκδήλωση θα κορυφωθεί στο Αποκριάτικο Γλέντι που θα ακολουθήσει, με πολύ χορό από τους συλλόγους: «Δήλιος Απόλλων» Λαογραφικός Πολιτιστικός Όμιλος Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, Σύλλογος Κρητών Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, «Μυρρινούς» Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, «Ρόδακας» Λαογραφικός Σύλλογος Μαρκοπούλου, στο κέντρο της Πλατείας.

Μη λείψει κανείς από την μεγάλη γιορτή της Αποκριάς, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου – Σας περιμένουμε!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Be the first to comment on "Αποκριάτικη γιορτή στο Δήμο Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*