Ανακυκλώνουμε τα απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στον δήμο Μαρκοπούλου

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, έχοντας ως στόχο την προστασία του Περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, συνεργάζεται με την ΦΑΙΔΡΑ ΕΠΕ, επίσημο συνεργάτη του συλλογικού συστήματος διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.).

Καλούμε τους πολίτες, να μην πετούν, τον αποσυρμένο ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό τους εξοπλισμό, όπως πλυντήρια, ψυγεία, κινητά τηλέφωνα και ραδιόφωνα, στους κοινούς κάδους απορριμμάτων ή σε οικόπεδα και κοινόχρηστους χώρους, αλλά να συμβάλλουμε όλοι μαζί, στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ του!

Μπορείτε να απορρίπτετε τα μικρά Α.Η.Η.Ε., στους ειδικά διαμορφωμένους κάδους συλλογής, στα εξής σημεία: Δημαρχείο Μαρκοπούλου, Πολεοδομία Μαρκοπούλου, Υποκατάστημα Δημαρχείου Μαρκοπούλου στο Πόρτο Ράφτη και Γραφείο Ύδρευσης, καθημερινά 7:00π.μ. – 3:00μ.μ., καθώς επίσης και στο Δημοτικό Στάδιο Μαρκοπούλου, καθημερινά και ΣΚ 9:00π.μ. – 9:00μ.μ.

Για την κατ’ οίκον, ΔΩΡΕΑΝ, παραλαβή των ογκωδών Α.Η.Η.Ε., μπορείτε να επικοινωνείτε με τον επίσημο συνεργάτη ΦΑΙΔΡΑ ΕΠΕ, στα τηλ: 801 801 90 90 και 210 400 26 20.

Μην ξεχνάτε: Η ευαισθητοποίηση και η έμπρακτη συμβολή όλων μας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για την επιτυχία του Προγράμματος Ανακύκλωσης Α.Η.Η.Ε.

Όλοι μαζί, μπορούμε και οφείλουμε να προστατεύσουμε το Περιβάλλον που μας «φιλοξενεί», για να το παραδώσουμε καλύτερο, στις επόμενες γενιές!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Be the first to comment on "Ανακυκλώνουμε τα απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού στον δήμο Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*