Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλλαγιάννη Κωνσταντίνου για τη θέση του Δημάρχου Μαρκοπούλου

“Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλλαγιάννη Κωνσταντίνου για τη θέση του Δημάρχου Μαρκοπούλου στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019”

ο κ. Αλλαγιάννης Κωνσταντίνος παρουσία των συνεργατών του, 35 παλαιών και νέων υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την θέση του Δημάρχου Μαρκοπούλου.

Τον Μάιο του 2019, σε οκτώ (8) μήνες, έχουμε Δημοτικές εκλογές. Εκλογές ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του τόπου μας.
Ο Δήμος Μαρκοπούλου θα πρέπει να υιοθετήσει ένα νέο και πιο αποτελεσματικό μοντέλο αυτοδιοίκησης. Στους μήνες που ακολουθούν μέχρι τις Δημοτικές εκλογές, όλοι μαζί, έχοντας ως βάση ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό μοντέλο Αυτοδιοίκησης, χάρη στη βοήθεια των συνεργατών μου, αλλά και όλων των συμπολιτών μας, αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία μας, μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την τοπική Αυτοδιοίκηση,καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα υπερκομματικό, πολυσυλλεκτικό και ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, με στόχο, την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των Δημοτών μας, την οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας, την αντιμετώπιση της ανεργίας και την αλληλεγγύη στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
Χωρίς διαχωρισμούς και πολιτικές σκοπιμότητες, κάνοντας καταγραφή όλων των προβλημάτων και γενικά των αναγκών που υπάρχουν, θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, διεκδικώντας, αλλά και αξιοποιώντας τις γνώσεις μας και όλους τους οικονομικούς πόρους, να αλλάξουμε την πορεία του Δήμου Μαρκοπούλου.
Έχουμε την εμπειρία, τη γνώση και την όρεξη να εργαστούμε σκληρά.
Η κοινή μας πορεία ξεκίνησε, με μοναδικό στόχο να οικοδομήσουμε μια “Κοινωνία Προοπτικής”.
Σε αυτή την πορεία σας θέλουμε όλους κοντά μας, το μέλλον μας ανήκει.

Σας ευχαριστώ !

Κώστας Αλλαγιάννης

Be the first to comment on "Ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αλλαγιάννη Κωνσταντίνου για τη θέση του Δημάρχου Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*