Αφιέρωμα στο Ρετρό Τραγούδι από την Φιλαρμονική Μαρκοπούλου

Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 και ώρα 9 μ.μ., στην Συναυλία – Αφιέρωμα στο Ρετρό Τραγούδι – της Μουσικής Φιλαρμονικής Μαρκοπούλου, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Έχοντας ήδη συμπληρώσει τα ογδόντα (80) χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας της, η Μουσική Φιλαρμονική Μαρκοπούλου, φέτος, παρουσιάζει για πρώτη φορά, αφιέρωμα σε κορυφαίους συνθέτες, στιχουργούς και ερμηνευτές της ελληνικής ρετρό μουσικής, όπως ο Νίκος Γούναρης, ο Τάκης Μωράκης, ο Γιώργος Μουζάκης, ο Γιάννης Σπάρτακος, ο Κώστας Κοφινιώτης, ο Χρήστος Γιαννακόπουλος, ο Αλέκος Σακελλάριος κ.α.

Σε αυτό το Αφιέρωμα στο Ρετρό Τραγούδι, κυριαρχούν διαχρονικές μελωδίες μα και στίχοι μιας άλλης εποχής. Η αγάπη, ο έρωτας και η φιλία, ως γνήσιες αξίες, εξυμνούνται, δια μέσου των τραγουδιών στην πιο όμορφη και αληθινή τους μορφή, στο πέρασμα μιας αγνότερης εποχής, όπου οι άνθρωποί της, αγαπούσαν και αγαπιόντουσαν ανιδιοτελώς, προσδίδοντάς της μια μεγαλειώδη διαχρονική σημασία στο πέρασμα του χρόνου…

Τραγουδούν:

Κρινιώ Νικολάου, Θάνος Πολύδωρας & Εύη Μάζη.

Μουσική Διεύθυνση & Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γάσπαρης Μαμμάς.

Απευθύνουμε κάλεσμα Προσφοράς Τροφίμων και Φαρμάκων, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαρκοπούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

Be the first to comment on "Αφιέρωμα στο Ρετρό Τραγούδι από την Φιλαρμονική Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*