8ος Αγώνας Δρόμου Παναγία Μερέντα

Ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου, διοργανώνει και σας προσκαλεί στον 8ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου “Παναγία Μερέντα” προς τιμήν την Υπεραγίας Θεοτόκου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11 πμ (με την καινούργια ώρα), στην είσοδο του ομώνυμου παρεκκλησίου, πλησίον του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Ιππασίας και του Ιπποδρόμου, στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Το ένα σκέλος του αγώνα είναι 11 χλμ και αφορά δρομείς και δυναμικούς βαδιστές, ενώ το μικρό σκέλος του 1 χλμ αφορά παιδιά γεννηθέντα από το 2010 έως το 2016.

Εκκίνηση: 11:00 πμ για τον αγώνα 1 χλμ.

11:15 πμ για τον αγώνα 11 χλμ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά συνδυάζει τον Αθλητισμό με την Θρησκευτική Πίστη και το “ευ αγωνίζεσθε”.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις ανάγκες της Φιλοπτώχου Αδελφότητος της Ενορίας μας
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο, καθώς και τσάντα με προϊόντα που προσφέρουν οι χορηγοί μας.
Η διαδρομή των 11 χλμ είναι μεικτή, ασφάλτινη και cross country και λαμβάνει χώρα εντός του χώρου που πραγματοποιήθηκε το cross country κατα τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004.
Θα υπάρχουν 2 σταθμοί υδροδοσίας κατά μήκος της διαδρομής και υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης με ασθενοφόρο, ιατρό και απινιδωτή.
Όλοι οι δρομείς τρέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν περάσει πρόσφατα από ιατρικές εξετάσεις.
Οι ανήλικοι δρομείς τρέχουν με αποκλειστική ευθύνη και άδεια των κηδεμόνων τους.
Παραλαβή των αριθμών από τη Γραμματεία 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
Η διοργάνωση γίνεται με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός.

Η πρόσβαση θα γίνεται με ίδια μέσα με προορισμό τον Ιερό Ναό Παναγίας Μερέντας Μαρκοπούλου – Ιερός Ναός Παναγίας Μερέντας – Χάρτες Google
Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Αγώνας Δρόμου Παναγία Μερέντα | Facebook
Εγγραφές: Φόρμα εγγραφής Φόρμα συμμετοχής αθλητών

Εκ της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και του προέδρου αυτής π. Σταματίου Νικολάκη.

Be the first to comment on "8ος Αγώνας Δρόμου Παναγία Μερέντα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*