2ο SANTA RUN στον Δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκoπούλου, το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) σας προσκαλούν να σκορπίσουμε σε όλη τη πόλη το εορταστικό πνεύμα, στο 2ο Santa Run Δήμου Μαρκοπούλου, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.00 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, που αποτελεί το σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Το Santa Run, επανέρχεται για 2η χρονιά στο Μαρκόπουλο και μετά την προπέρσινη μαζική ανταπόκριση του κόσμου, τείνει πλέον να γίνει απαραίτητος θεσμός για την περίοδο των Χριστουγέννων! Μας εξοικειώνει με έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της σωματικής άσκησης και μας φέρνει πιο κοντά με την πόλη μας, η οποία μας επανασυστήνεται πιο λαμπερή από ποτέ!

Οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας, θα γεμίσουν το εμπορικό κέντρο του Μαρκοπούλου, διασχίζοντας μια διαδρομή 2,5 χλμ., χωρίς χρονομέτρηση, χωρίς νικητές και ηττημένους: Κεντρική πλατεία – Ευαγγελιστρίας (Εθνική τράπεζα) – Πίνη προς θέατρο Σάρας – Αθ. Γιαννάκη (Κινηματοθέατρο «Άρτεμις) – Δημ. Μπάρτζη (Αγ. Παρασκευή) – Μπούκη προς ΜΑΡΚΟ – Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός – Χασιώτη προς Ερμού – Κεντρική πλατεία.

Η προσέλευση στην αφετηρία, όπου θα μοιραστούν γιορτινά κόκκινα σκουφάκια σε όλους, γίνεται με χρήση μάσκας και απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή διαγνωστικού μοριακού test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Τα self test θα γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ από τους μαθητές έως 12 ετών.

Η εκκίνηση θα γίνεται σε ομάδες ανά 5 λεπτά και στον τερματισμό θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια. Η συμμετοχή στο SantaRun είναι δωρεάν, με απαραίτητη την ηλεκτρονική δήλωσή της εδώ.

Με την ολοκλήρωση του ξεχωριστού αυτού αγώνα, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία, βράβευση από τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου Κωνσταντίνο Δ. Αλλαγιάννη και την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας Μένη Βαμποράκη, των ομάδων πετοσφαίρισης του Α.Ο.Μ. Revoil, που κατέκτησαν τα πανελλήνια πρωταθλήματα στις κατηγορίες κοριτσιών Κ20 & Κ18, τη σεζόν 2020-21.

Θα ακολουθήσει ένας πρωτότυπος αγώνας επίδειξης σκακιού – Ju Jitsu από τα αντίστοιχα τμήματα του Α.Ο.Μ. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του #BeActiveHellas της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για το κοινό, να παρακολουθήσει μια ανθρώπινη «σκακιέρα» με αθλητές Ju Jitsu, σε ασυναγώνιστες σκακιστικές «λαβές»!

Σας περιμένουμε όλους στην ξεχωριστή αυτή ημέρα με πολλές ακόμα εκπλήξεις, με φόντο το εορταστικό «πρόσωπο» της πόλης μας, γεμάτη με δράσεις, που αποσκοπούν να μας φέρουν πιο κοντά στη χαρά και ξεγνοιασιά των εορτών – κόντρα στην κατήφεια της εποχής, με φάρμακο την ωφέλεια της σωματικής άσκησης, την αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» και τη συμμετοχή στον αθλητισμό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Be the first to comment on "2ο SANTA RUN στον Δήμο Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*