Συνεδρίαση συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου

Η λύση των κοντέινερ συνεχίζεται σταθερά για 10η χρονιά τη στιγμή που δεν έχει γίνει ούτε κίνηση αλλά ούτε καν σχεδιασμός για νέα σχολεία! Τα προβλήματα των Δημοτικών Σχολείων, για τα οποία βγαίνουν στον δρόμο και διαμαρτύρονται όπως μπορούν γονείς εδώ και 10 χρόνια στον Δήμο Μαρκοπούλου, συσσωρεύτηκαν πια και πλέον μεταφέρονται στη Β/θμια Εκπαίδευση, στα Γυμνάσια και τα Λύκεια!

Μετά την ύπαρξη δύο εξ ολοκλήρου δημοτικών σχολείων κοντέινερ στον Δήμο Μαρκοπούλου (4ο Δ.Σ. Μαρκοπούλου & 3ο Δ.Σ. Πόρτο Ράφτη) και δεκάδων φυτεμένων κοντέινερ πλάι στα χτιστά Δημοτικά Σχολεία, πλέον οι μαθητές που θα έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά με το Γυμνάσιο κινδυνεύουν να αντικρύσουν ένα παγωμένο κοντέινερ αντί για μία κατάλληλη φιλόξενη σχολική αίθουσα!

Ας μην αδιαφορήσει και να μη μείνει κανείς αμέτοχος μπροστά σε αυτό. Η συνεδρίαση της ερχόμενης Τετάρτης στο 1ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου, απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας, και ιδιαιτέρως των γονέων του Γυμνασίου και των γονέων των ΣΤ’ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας.

 

Be the first to comment on "Συνεδρίαση συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*