Συναυλία με τους «Χειμερινούς Κολυμβητές» στον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ στον Αρχαιολογικό Χώρο και το Μουσείο Βραυρώνας,συναυλία με τους «Χειμερινούς Κολυμβητές» σε μία μοναδική μουσική εμπειρία σε έναν χώρο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και εξέχουσας αρχαιολογικής σημασίας στην Αυγουστιάτικη Πανσέληνο. Η εκδήλωση εντάσσεται στον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι «Χειμερινοί Κολυμβητές», ως μουσικό σχήμα, ξεκίνησαν το 1979 και κατά καιρούς δέχονται στις τάξεις τους διάφορους συνεργάτες σε μόνιμη ή περιστασιακή βάση. Καθένα από τα μέλη ακολουθεί προσωπική διαδρομή στην ελληνική μουσική σκηνή με ξεχωριστή δισκογραφική παρουσία.

Αποτελούν αναμφίβολα μια μοναδική περίπτωση μουσικού σχήματος, οι συναυλίες του οποίου μένουν αξέχαστες στο κοινό. Οι αραιές εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός. Κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική, αφού δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού, ενώ κάθε παράστασή τους διακρίνεται, όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και έντεχνα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι «Χειμερινοί Κολυμβητές» με το κοινό τους.

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για συμμετοχή όλο και περισσότερων πολιτών σε δράσεις πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, την ημέρα αυτή, η είσοδος για το κοινό στην συναυλία, στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ιερού της Βραυρωνίας Αρτέμιδος και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας, θα είναι ελεύθερη.

Πριν την συναυλία θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις στον αρχαιολογικό χώρο του Ιερού της Βραυρωνίας Αρτέμιδος στις 7:00μ.μ. και κατόπιν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βραυρώνας από αρχαιολόγους της Εφορείας.

Be the first to comment on "Συναυλία με τους «Χειμερινούς Κολυμβητές» στον αρχαιολογικό χώρο της Βραυρώνας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*