«Αρβανιτιά και Μικρασία έσμιξαν…» Αφιέρωμα του «Μυρρινούς» στους Νίκο και Γιασεμή Σαραγούδα

Ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς», σεβόμενος την παράδοση και τους καλλιτέχνες που διασώζουν τη μουσική μας κληρονομιά, τιμά τους δασκάλους της παραδοσιακής μουσικής Νίκο και Γιασεμή Σαραγούδα, στη μουσικοχορευτική παράσταση – αφιέρωμα «Αρβανιτιά και Μικρασία έσμιξαν…», που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 11.30 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μαρκοπούλου «Άρτεμις».

Συνοδεύουν οι μουσικοί:

Βασίλης Αθανασιάς, βιολί
Γιώργος Ζηρογιάννης, κλαρίνο
Βιβή Βουτσελά, τραγούδι
Δημήτρης Ράπτης, λαούτο-τραγούδι,
Νεκτάριος Αγγέλου, κρουστά

Διδασκαλία χορών, επιμέλεια προγράμματος: Φώτης Φλώρος

Ο Χορευτικός – Λαογραφικός Όμιλος Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη «Μυρρινούς», ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, χάρη στη βοήθεια του οποίου, πραγματοποιείται η εκδήλωση.

Ευχαριστούμε την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και συγκεκριμένα τον Πρόεδρό της, κ. Γιάννη Πολίτη, για την υποστήριξη της εκδήλωσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ο Δάσκαλος
Φώτης Φλώρος

Be the first to comment on "«Αρβανιτιά και Μικρασία έσμιξαν…» Αφιέρωμα του «Μυρρινούς» στους Νίκο και Γιασεμή Σαραγούδα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*