Κάλεσμα αλληλεγγύης για προσφορά σχολικών ειδών

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας προσκαλεί να συνδράμετε την πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, για συλλογή Σχολικών Ειδών, που θα πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο Σάββατο, 9/9/2017 και ώρα 9:00 π.μ. – 1:00 μ.μ., στην είσοδο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου.

Τα Σχολικά Είδη που θα συλλεχθούν, θα μοιραστούν σε οικογένειες συμπολιτών μας – ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Δεδομένου, ότι η Κοινωνική Αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικής ταυτότητας του Δήμου μας, σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα τη δράση μας και να συμβάλλουμε όλοι μαζί, ώστε να μην λείψει τίποτε, από τα σακίδια των μαθητών μας, τη φετινή σχολική χρονιά!

Οποιουδήποτε μεγέθους προσφορά σε Σχολικά Είδη, όπως σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό και κασετίνες, θα προσέφερε μεγάλη ανακούφιση στις οικογένειες των μαθητών, που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σας περιμένουμε!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

1 Comment on "Κάλεσμα αλληλεγγύης για προσφορά σχολικών ειδών"

  1. Εύχομαι να μαζευτούν πάρα πολλά σχολικά είδη για τους μαθητές και μαθήτριες της πόλης μας που δεν μπορούν οι γονείς τους δεν μπορούν να τους αγοράσουν καινούργια σχολικά είδη λόγω οικονομικών προβλημάτων που τα δημιουργεί η οικονομική κρίση .Ευχαριστούμε την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου μας που πραγματοποιεί τέτοιες υπηρεσίες στον δήμο μας .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*