ΜΕΤΚΑ Πρωτάθλημα Ιππασίας – 2η ημέρα

Με τον 1ο γύρο της κατηγορίας Παίδων ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο η δεύτερη ημέρα του Πρωταθλήματος Ιππασίας 2017.

Μετά τους δύο πρώτους γύρους στην μεγάλη Κατηγορία Ενηλίκων η Ιόλη Μυτιληναίου με τον Broadway βρίσκεται στην 1η θέση με τη μοναδική διπλή άπταιστη διαδρομή. Ακολουθεί στην 2η θέση η Άννα Παπαγεωργίου με τον LC Waikiki Akino με 5 βαθμούς και στην 3η θέση o Λουκάς Παπαδόπουλος με τον Petrus des Roches με 6 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Εφήβων επίσης μετά τους δύο γύρους προηγούνται με 0 βαθμούς δύο αμαζόνες, η περσινή Πρωταθλήτρια Πάολα Μαρτίνη με τον Cleopatra και η Εριέττα Κάτσου με τον Quenndal de Lojou. Στην 3η θέση με 1 μόνο βαθμό είναι η Σελήνη Ποππ με τον Brandy Sugar.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων μετά τους δύο γύρους στην 1η θέση πέρασε η Ιωάννα Τσόχα με τον Go4it με 7 βαθμούς, ενώ στην 2η θέση είναι η Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Secret Prince με 8 βαθμούς και στην 3η θέση ο Ανδρέας Βαρδινογιάννης με τον Mercury με 14 βαθμούς.

Στην κατηγορία Παίδων επτά παιδιά έκαναν άπταιστες διαδρομές, με τον Συμεών Παρασχάκη με τον Lesourisso να παίρνει την 1η θέση λόγω καλύτερου χρόνου.

Στην Ιππική Δεξιοτεχνία, πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος, στο αγώνισμα Δα – 1ο γύρο των Ενηλίκων και Νέων Ιππέων, νικήτρια ήταν η περσινή Βαλκανιονίκης Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Rafaello 4 με ποσοστό 65,39. Στην 2η θέση ήταν η Φαίδρα Ξανθοπούλου με τον Flavio Go με ποσοστό 63,33 και στην 3η θέση ο περσινός Πρωταθλητής Ενηλίκων, Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Baiao με ποσοστό 62,372%.

Στο αγώνισμα Α3 – 1ο γύρο της κατηγορίας παίδων, την 1η θέση κατέκτησε η Μαρία Ελένη Τουρκομάνη με τον Dj με ποσοστό 67,56%. Στην 2η θέση ήταν η Δέσποινα Σιδηρά με τον Damor με ποσοστό 67,17% και στην 3η θέση η Ειρήνη Ντιμιτρίγεβιτς με τον Escordio με ποσοστό 61,09%.

Στο αγώνισμα Γ4 – 1ο γύρο της κατηγορίας Εφήβων, πρώτη ήταν η Λαβίνια Μακροπούλου με τον Widoc Timbre με ποσοστό 61,89% και ακολούθησαν στην 2η θέση η περσινή Πρωταθλήτρια Ελένη Ρέτσου με την Fairytale με ποσοστό 60,13% και 3η θέση η Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Cassian με ποσοστό 59,77%.

Σήμερα Σάββατο το πρόγραμμα των εμποδίων θα αρχίσει στις 11.00 με τα αγωνίσματα ελεύθερης συμμετοχής και ακολουθούν στις 14.00 ο 2ος γύρος της παίδων, ο 2ος γύρος της αμαζόνων και οι τελικοί γύροι των νεολέκτων ίππων. Στις 10.00 το πρωί θα αρχίσουν και οι αγώνες του ντρεσάζ με τα αγωνίσματα Α4 -2ος γύρος παίδων, Β9, Γ5 – 2ος γύρος εφήβων, Δε – 2ος γύρος νέων ιππέων, Δβ – 2ος γύρος ενηλίκων, Γ2 και Α6.

Από το Γραφείο Τύπου
της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Be the first to comment on "ΜΕΤΚΑ Πρωτάθλημα Ιππασίας – 2η ημέρα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*